Angajări în industria ospitalității și în pandemie! Un grup hotelier românesc organizează târg de joburi

Într-o perioadă în care majoritatea unităților hoteliere au decis să micșoreze echipele, Bacolux Hotels România deschide porțile pentru angajări.

Târgul de joburi Bacolux Hotels România va avea loc în perioada 13-15 octombrie la Bacolux Afrodita Resort & SPA în Herculane, iar în cadrul acestuia vor fi disponibile peste 20 poziții diferite pentru specialiști și juniori. Precizăm că Bacolux Hotels România are locații în Băile Herculane, Bușteni, Craiova, și Eforie Nord, toate posturile deschise în grupul hotelier se reunesc la târgul de joburi organizat la Băile Herculane.

Industria ospitalității rămâne o industrie puternică indiferent de contextul prin care trecem și un bun management poate trece și de astfel de vremuri. Ne bucurăm că în toată această perioadă extrem de provocatoare pentru industria noastră am reușit să păstrăm toți membrii echipei la nivelul grupului și în prezent avem ocazia să extindem echipa Bacolux Hotels cu 46 membri noi.”, a menționat Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels România.

leader board 728 x 90 px

În orașul-stațiune, Bacolux Hotels România a investit în două locații cu un total de peste 800 de locuri de cazare și o capacitate totală de 420 de camere: Bacolux Afrodita Resort & Spa de 4 stele și Bacolux Diana Resort de trei stele, fiind reprezentative pentru turismul de sănătate din țară prin cele două centre balneo & SPA, Herculum Spa și Centrul de sănătate Diviana, renovate recent și echipate cu aparatură de ultimă generație. Evenimentul este un bun prilej pentru vizitarea celor 2 locații și consiliere din partea unei echipe cu experiență în ceea ce privește o carieră în industria ospitalității.

Astfel de acțiuni nu ne sunt străine, dezvoltarea echipei fiind de ani buni una dintre preocupările noastre principale. Suntem implicați în dezvoltarea profesională a echipei noastre încă din timpul studiilor, fiind printre primele unități hoteliere din România care am intrat în proiectul de învățământ dual și astăzi avem colegi pe care i-am susținut și îndrumat încă din timpul liceului. Târgul de joburi este un pas firesc în contextul dezvoltării continue și extinderii grupului nostru și ne dorim să reunim în același loc toate posturile disponibile în acest moment în locațiile Bacolux Hotels.” a mai adăugat Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels România.