Bobar umblă la banii rosso-nerilor! Câștigă exagerat de mult pentru fotbalul pe care-l joacă!

CSM Reșița a pierdut astăzi din nou, 0-3, chiar în Valea Domanului, cu Unirea Slobozia, la capătul unui meci în care oaspeții au controlat jocul din primul până în ultimul minut!

Elevii lui Alex Pelici au fost încă o dată gazde foarte primitoare. Au primit trei goluri ca la antrenament, fără a marca vreunul, deși au beneficiat și de un cadou, la 0-1. O lovitură de pedeapsă, ratată însă, exact ca în meciul cu Petrolul. Doar executantul a fost altul, de data asta, Buș. Rosso-nerii le-au permis oaspeților să facă legea pe teren. Astfel, 0-3 e chiar un scor rezonabil, după ocaziile avute de cele două echipe diferența putând fi chiar mai mare. CSM a avut o singură situație periculoasă, în partea a doua, în rest, nu a arătat nimic. Ba chiar i-a dat ocazia Sloboziei să pară mare echipă. Prea multe nu mai sunt de spus, evoluția echipei fiind lamentabilă. Motiv pentru președintele Cristian Bobar să anunțe că va umbla la bani. La banii fotbaliștilor. Astăzi, mult prea mulți pentru ceea ce arată jucătorii în teren.

Singura veste bună care vine din Valea Domanului e legată de programul echipei. Urmează două deplasări, una în Cupa României, la mijlocul săptămânii, cu Craiova lui Mititelu, iar sâmbătă, la Metaloglobus. Până acum, în meciurile din deplasare, CSM a obținut două victorii din tot atâtea jocuri!

leader board 728 x 90 px