NEWS ALERT. Ucigașul polițistului de la Recaș s-a spânzurat în închisoare! [UPDATE]

Marcel Lepa n-a suportat gândul că va putrezi în spatele gratiilor după ce și-a trecut în palmaresul infracțional și uciderea unui om al legii, astfel că și-a curmat viața!

Criminalul polițistului Cristian Amariei a fost găsit spânzurat în celula Penitenciarului Timișoara, în care stătea singur. Agenții de pază ai închisorii l-au găsit pe Lepa și au alertat medicii care încearcă să-l resusciteze. Medicii au confirmat decesul infractorului deosebit de periculos!


UPDATE, ora 8.10

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Sinuciderea lui Lepa a fost confirmată de surse din interiorul Penitenciarului Timișoara. Personalul medical al unității a intervenit, în jurul orei 6.30, pentru a-l resuscita, după ce a fost găsit în grupul sanitar al camerei de detenție. „Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15”, transmite purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timișoara, Ramona Ilieș.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Totodată, la nivelul Penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului.

tmc 640