NEWS ALERT. Silviu Hurduzeu, desemnat candidat pentru Consiliul Județean în 2020!

Organizația locală PSD Caransebeș l-a desemnat în această seară pe Silviu Hurduzeu candidat pentru șefia Consiliului Județean.

Social-democrații din Caransebeș i-au ales pe cei care vor intrat într-un sondaj de opinie care urmează să stabilească numele candidatului PSD pentru Primăria Caransebeș. Printre aceștia a fost nominalizat și Silviu Hurduzeu. Acesta i-a anunțat însă pe colegii săi că ar fi fără sens, deoarece el își dorește încă un mandat de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Bebe Iova a cerut atunci colegilor să voteze, Hurduzeu fiind ales cu unanimitate de voturi. 

„E adevărat, am cerut sprijinul organizației locale din care fac parte, iar colegii mei au fost de acord să mă susțină, motiv pentru care le mulțumesc. Era normal ca anunțul să-l fac în organizația din care fac parte”, a spus Silviu Hurduzeu pentru expressdebanat.ro. Aseară, președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a spus că Hurduzeu este prima opțiune a social-democraților pentru Consiliul Județean. 

În soandajul pentru Primăria Caransebeș vor fi măsurate șansele lui Bebe Iova, Petru Schinteie și Florin Bogdea. Iova a avut cele mai multe nominalizări. Lipsește, în mod surprinzător, Marius Damian, al cărui nume a fost vehiculat în ultima vreme.