Primăria comunei Pojejena, în plin proces de modernizare

După ce o parte din sediile administrațiilor publice locale din Caraș-Severin au beneficiat de straie noi, datorită programelor de investiții, acum a venit și rândul clădirii unde-și desfășoară activitatea edilul-șef, Mira Radovancovici, să treacă printr-o reabilitare masivă.

Anul acesta, una din investițiile comunei Pojejena vizează aspectul, mai exact modernizarea sediului primăriei. Întrucât semnarea contractului de finanțare pentru „Reabilitare, modernizare și dotare sediul Primăriei comunei Pojejena” a avut loc la începutul lui 2018 (ianuarie 2018) – prin PNDL 2, în valoare de peste un milion de lei (inclusiv TVA) -, astăzi lucrările care urmăresc o schimbare de look a instituției publice locale și nu numai se află în plină desfășurare.

Din spusele primarului Radovancovici, în conformitate cu cele stipulate în proiect, sediul primăriei urmează să treacă prin următoarele transformări: schimbarea acoperișului, a podelelor, inclusiv, a ușilor, geamurilor, dar și a grupurilor sanitare. În plus, una dintre noutățile implementării acestui proiect este că sediul administrației publice locale, odată reabilitat, va beneficia de centrală termică proprie, încălzirea încăperilor realizându-se până acum prin intermediul sobelor pe lemne.

„Această intervenție este un lucru extrem de benefic pentru oamenii care-și desfășoară activitatea aici. Pentru ca oamenii să dea randament trebuie să le oferi și niște condiții decente, lucru valabil pentru orice angajat, indiferent de domeniul de activitate”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, primarul din Clisura Dunării.