NEWS ALERT. Șefii din cadrul sistemului medical din Caraș-Severin, găsiți incompatibili de ANI!

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența stãrii de incompatibilitate în cazul a 12 foști sau actuali șefi de secții, doi  foști sau actuali directori medicali și un manager de spital, dintre care nu mai puțin de cinci sunt din Caraș-Severin.

Ioan Romulus Ușurel, șeful secției Pneumologie în cadrul Spitalului Județean de Urgențã Reșița, susțin inspectorii ANI, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 01 octombrie 2008 – 11 decembrie 2014, întrucât a deținut simultan funcțiile de șef secție și administrator al S.C. ECU-NATUR S.R.L. Florea Borțun, șeful secției Obstetricã-Ginecologie în cadrul aceluiași spital, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 01 octombrie 2008 – 11 decembrie 2014, întrucât a deținut simultan funcțiile de șef secție și administrator S.C. al MEDICAL PREST S.R.L. Cam la fel stau lucrurile și în cazul lui Aurel Gavra, șef al secției Pediatrie în cadrul Spitalului Județean de Urgențã Reșița. „S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 01 octombrie 2008 – 26 februarie 2015, întrucât a deținut simultan funcțiile de șef secție și administrator al S.C. CABINET MEDICAL DR. GAVRA S.R.L”, informează ANI.

Șeful secției Anatomo-Patologie în cadrul Spitalului Județean de Urgențã Reșița, Ioan Viorel Stan, se aflã și el în stare de incompatibilitate începând cu data de 01 octombrie 2008, „întrucât deține simultan funcțiile de șef secție și administrator al S.C. CITO MED LAB S.R.L”. Ecaterina Ușurel, fostă șefă de secție în spitalul reșițean, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 28 mai 2008 – 01 ianuarie 2015, întrucât a deținut simultan funcțiile de șef secție și administrator al S.C. ECU TEHNOLOGY S.R.L., având ca obiect de activitate „activitãți de asistențã medicalã specializatã”.