NEWS ALERT. Psihologii criminaliști au aflat tot despre moartea violentă a Anei Maria Suru după ce au pătruns în mintea fratelui ei, Călin!

Profilerii Poliției Române i-au ajutat pe criminaliștii și judiciariștii din Caraș-Severin să elucideze împrejurările în care, în urmă cu mai bine de un an, o tânăra de 29 de ani a murit pe un drum forestier din inima pădurii, la 3 kilometri de Reșița.

Urmele de pe trupul Anei Maria Suru i-au determinat pe anchetatori să plece imediat pe pista crimei. Cum nimic nu s-a legat, arsurile de pe brațele și picioarele tinerei au condus apoi spre o electrocutare voită. Voită în sensul că s-ar fi produs cu bună știință, dar forțată. Forțată de fratele ei, Călin, care a și fost urmărit penal pentru comiterea infracțiunii de determinare și înlesnire a sinuciderii. Cu un trecut controversat, mai ales din cauza episoadelor violente în care au fost implicate mai multe iubite de-ale sale, dar și cu o reclamație pe numele său făcută către Poliție din Italia chiar de sora sa, care simțea că acesta i se amestecă prea mult în viața sentimentală, Călin Blidariu a fost suspectat și anchetat pentru că ar fi determinat-o prin teroare psihică pe Ana Maria Suru să-și pună capăt zilelor. Pentru asta, anchetatorii cărășeni au solicitat sprijinul celor mai buni profileri ai Poliției Române, cei care l-au evaluat și pe Gheorghe Dincă, în nefericitul „dosar Caracal”. Psihologii criminaliști au venit la Reșița, au stat ore întregi de vorbă cu Călin Blidariu despre relația cu sora sa și chiar s-au deplasat împreună la locul de veci al Anei. Nimic ieșit din comun!

Procurorul de caz a concluzionat că rezultatul fatal s-a produs fie în mod accidental, prin electrocutare, fie, așa cum au evidențiat psihologii criminaliști ca fiind varianta cea mai plauzibilă, printr-un act suicidal. Cert este că, în ambele situații, în sarcina lui Călin Blidariu nu poate fi reținută infracțiunea de determinare sau înlesnire a sinuciderii, motiv pentru care s-a dispus clasarea cauzei. Juridic s-a statuat că fapta pentru care a fost cercetat nu există! Soluția e definitivă, ea nefiind atacată în termenul prevăzut de lege.

„Ceea ce credeam de la început, în sensul nevinovăției clientului meu, atât cu privire la infracțiunea de omor, reținută inițial, cât și referitor la cea de înlesnire și determinare a sinuciderii, s-a confirmat. Între clientul meu și sora lui era o relație specială, nu avea niciun motiv să o determine să-și ia viața. În urma amplului probatoriu s-a constatat că fapta nu există. Clientul meu e mulțumit că s-a aflat adevărul, că s-a dovedit că este nevinovat.”, a declarat pentru expressdebanat.ro, avocatul Cosmin Bolosin.