NEWS ALERT. Primarul stațiunii Băile Herculane, achitat definitiv într-un dosar de corupție!

Ridicat cu mascații în vara lui 2015, suspectat inițial într-un dosar de corupție pentru mai multe infracțiuni, printre care spălare de bani, dare și luare de mită, conflict de interese și abuz în serviciu, iar într-un final judecat pentru că și-ar fi îndeplinit defectuos îndatoririle de primar, Nicușor Vasilescu a fost găsit total nevinovat, prin sentința definitivă a Curții de Apel Timișoara!

Vasilescu a fost chinuit mai bine de trei ani într-un dosar în care cele mai multe și mai grave dintre acuzațiile ce i-au fost prezentate la momentul descinderilor și trimiterii sale de către procurorul de caz în fața judecătorului de drepturi și libertăți au căzut în mai puțin de 24 de ore. Tribunalul Timiș l-a achitat în luna februarie a acestui an, la fel ca și pe secretara Primăriei Băile Herculane, Aurelia Dumitrache, iar acum a primit aceeași sentință și la Curtea de Apel Timișoara. De data asta, sentința fiind definitivă!

„E un amestec de bucurie cu supărare, pentru că au fost aproape trei ani și jumătate de greutăți mari. E bine că s-a terminat povestea asta urâtă. Voi apela la toate variantele legale, voi cere despăgubiri, în mod cert. Deocamdată aștept motivarea, îmi voi consulta avocații și atunci vom stabili care sunt căile legale. Nu e normal ceea ce mi s-a întâmplat. Am fost privat de libertate. Trei luni și ceva am stat în arest la domiciliu, iar un an și ceva, cât am fost plasat sub control judiciar, am îndurat umilința de a merge săptămânal la Poliție ca un mare infractor. Mă gândesc la instanțele din România, dar și la CEDO sau alte instanțe internaționale pentru că eu am rămas fără nicio sursă de venit, am dat tot ce am avut și am tras multe, am suferit mult de tot”, a declarat Nicușor Vasilescu pentru expressdebanat.ro.