Dragnea își lichidează adversarii! PSD Caraș-Severin pierde aproape tot!

Aflat în Canada, la Adunarea Parlamentară NATO, președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, are toate șansele să primească vestea înlocuirii sale de la șefia filialei județene!

Comitetul Executiv Național al PSD joacă și astăzi exact așa cum cântă Liviu Dragnea, astfel că toți cei care i-au cerut șefului social-democrat să facă un pas în spate înainte de a îngropa definitiv partidul au fost executați. Unii n-au mai așteptat și și-au prezentat demisiile. Alții, în schimb, vor afla verdictul după încheierea ședinței CEx. Cel mai probabil va fi și cazul lui Ion Mocioalcă, pe care Dragnea îl vrea numaidecât schimbat de la conducerea PSD Caraș-Severin. Cu Luminița Jivan! Mocioalcă l-a deranjat cu luările sale de cuvânt în prea multe rânduri pe Dragnea și, cu orice risc, acesta trebuie pus la punct. La fel cum s-a întâmplat cu Țuțuianu și cum se întâmplă astăzi cu mulți alții. Luminița Jivan și-a jucat și ea bine cartea, a umblat cu cioara vopsită în stânga și-n dreapta, iar unii sunt suficient de naivi încât să-i mănânce orbește din palmă.

Schimbarea lui Mocioalcă la șefia PSD Caraș-Severin cu Luminița Jivan va avea consecințe ce se cunosc deja. PSD pierde majoritatea în Consiliul Județean Caraș-Severin, după ce liderul PMP a anunțat că nu poate da vreodată mâna cu una ca Luminița Jivan, președintele Hurduzeu va fi doar de decor, dacă nu cumva va trebui să plece, iar după cum a declarat liderul liberal Hadrian Popescu, nici cu PNL nu va exista vreo șansă de coabitare. Practic, pentru ca el personal să scape de vocile critice, Dragnea rupe o filială întreagă. Același lucru îl acuză și Gabriela Firea, care în această dimineață a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD București. „Cel mai important e să fim oameni, iar în cazul unui partid să fim membri și apoi să avem funcții. Știm ce se va întâmpla. Mi-am depus acum demisia din calitatea de președinte interimar la PSD București. Este o formă de protest a mea pentru că de doi ani dl. Dragnea a blocat alegerile la această organizație pentru a fi vulnerabilă”, a declarat Firea.

Tot astăzi, Ministrul Apărării, Mihai Fifor, și-a dat demisia din Guvern, iar Codrin Ștefănescu va ocupa locul lăsat vacant după excluderea din partid a fostului secretar general, Marian Neacșu.