Young Boys Caransebeș a obținut Cupa Campionilor la fotbal în sală

Turneul Campionilor la futsal, organizat în premieră la sala polivalentă din municipiul Caransebeș, și-a desemnat câștigătorii. Young Boys este echipa câștigătoare, după ce a învins în finală pe Armata Caransebeș cu scorul de 5 la 2. Spectacolul fotbalistic a fost oferit de 12 echipe participante formate din amatori, caransebeșeni care aleg să facă mișcare la sală săptămânal.

Cel care s-a gândit la organizarea unui turneu este Bogdan Neda, un caransebeșean care a primit tot sprijinul de la iubitorii de sport, Caromet Caransebeș, Transal Urbis, Primăria Caransebeș, Pizzeria Roberto, Lela Bar. Turneul desfășurat duminică a fost de fapt un maraton fotbalistic, meciurile desfășurându-se pe 4 grupe, iar câștigătoarele grupelor au jucat semifinalele: Armata Caransebeș, FC Suru, Pizzeria Roberto și Young Boys. Finala a fost jucată între Armata Caransebeș, care a câștigat în fața echipei Pizzeria Roberto și Young Boys care au obținut victoria în fața echipei FC Suru.

Câștigătorii Turneului Campionilor Young Boys au obținut un premiu de 400 de lei, locul II, Armata Caransebeș – 200 de lei, iar locul III – FC Suru – o ladă de bere. Organizatorii au oferit și diplome pentru cel mai bun marcator – Marina Cosmin (11 goluri) de la Armata Caransebeș, cel mai bun portar Ruicu Kozma Iosif, tot de la Armata Caransebeș și cel mai bun jucător, Daniel Șandru de la Young Boys, toți primind cu câte un voucher de consum la Pizzeria Roberto.

La turneu a participat și primarul municipiului, Felix Borcean, în calitate de jucător pentru echipa Primăria Caransebeș, care însă nu a trecut de grupe.