NEWS ALERT. Prefectul Ciobanu, suspect în dosarul DIICOT cu prejudiciu de 25.000.000, a plecat acasă! (VIDEO)

Nicolae Miu Ciobanu, prefectul județului Caraș-Severin, cel care la un moment dat ar fi administrat firma de pază a lui Viorel Pistol, este suspect în dosarul în care se vorbește de un prejudiciu de 25 de milioane de lei. Ciobanu a fost ridicat pentru audieri!

Unul dintre cei vizați este chiar prefectul de Caraş-Severin, Miu Ciobanu. În cadrul anchetei DIICOT Caraş-Severin are loc una dintre cele mai ample operaţiuni pentru destructurarea unei reţele de evaziune fiscală extrem de ramificată și cu înalți funcționari publici implicați. Potrivit surselor noastre, sunt efectuate 76 de percheziţii în 17 judeţe, printre care Caraş-Severin, Timiş, Sibiu, Cluj, Constanţa.

YouTube video

 

UPDATE, ora 13.00

Prefectul Ciobanu și-a angajat deja un avocat, semn că situația sa este deja foarte complicată. Fin al președintelui PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, Ciobanu a administrat firma lui Pistol timp de doi ani. Exact în perioada monitorizată de organele de cercetare penală.

UPDATE , ora 16.00

Prefectul județului Caraș-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, a fost audiat la sediul DIICOT în calitate de suspect în dosarul „Mike Security”, după care a fost lăsat să plece acasă, fără ca procurorul să dispună vreo măsură preventivă. „E vorba despre o firmă la care clientul meu a fost acționar în perioada 2010-2012. A fost audiat cu privire la anumite lucruri făcute de unii angajați, atâta tot”, a explicat pentru expressdebanat.ro avocatul Lucian Cristian.

Rămâi pe Express de Banat, revenim cu amănunte!