NEWS ALERT. Petrică Mîțu Stoian a murit la Reșița! Era internat în stare gravă!

petrica mitu stoian
explo 1000x200

Artistul a ajuns în această dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Reșița, cu insuficiență respiratorie!

Interpretul de muzică populară a fost transportat cu ambulanța de la Clinica Nera, unde acesta se internase pentru a fi supus unui tratament post-Covid. Însă, după prima ședință, interpretul de muzică populară a început să se simtă rău, iar personalul de la Clinica Nera, în grija căruia pacientul se afla, a hotărât să-l transporte de urgență la Reșița.

Ajuns în UPU, artistul a fost stabilizat și internat pe Secția Cardiologie, dar, la scurt timp, starea acestuia s-a degradat, fiind nevoie de intubare și transfer pe ATI.

UPDATE, ora 20.30

Din păcate, spun surse din Spitalul Județean de Urgență Reșița, artistul Petrică Mîțu Stoian nu a putut fi salvat în ciuda eforturilor medicilor.

„Îmi pare rău că trebuie să dau această veste, domnul a venit la Clinica Nera să facă terapie hiperbară post-COVID, din păcate a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat”, a declarat, cu puțin timp în urmă, dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Petrică Mîțu Stoian s-a întors zilele trecute de la București, acolo unde a filmat pentru emisiunea de Revelion a unui post TV. Intenționa să facă un tratament de 20 de zile la Clinica Nera.

CITEȘTE ȘI:

Electrecord: Petrică Mîțu Stoian și-a presimțit moartea!

Sursa foto: starpopular.ro