MOTIVAȚIE. Un profesor din Caraș-Severin aspiră la 6 funcții de conducere în 5 școli diferite!

scoala

Caraș-Severinul caută directori de școli! Candidații care au trecut de proba scrisă se pregătesc de interviu. Cea mai mare bătaie pe posturi este în Băile Herculane, dar există și un candidat care vrea să performeze indiferent unde prinde post!

Cei 66 de candidați care au obținut minimum nota 7 (din 114 înscriși) pentru ocuparea posturilor de conducere în instituțiile de învățământ din Caraș-Severin se pregătesc pentru proba de interviu pentru școlile unde și-au exprimat dorința să le administreze. Cele mai căutate posturi de conducere din județ sunt la Liceul „Hercules” din Băile Herculane, cu trei candidați pentru postul de director și patru pentru postul de director adjunct. Candidatul cu cele mai multe depuneri, șase la număr, caută să fie director la Colegiul Economic al Banatului Montan, Colegiul Național „Mircea Eliade”, Colegiul Național „Diaconovici Tietz”, Clubul Sportiv Școlar Reșița și la Școala Gimnazială Lupac, dar își încearcă norocul și pentru funcția de director adjunct la Colegiul Național „Mircea Eliade”. Un alt candidat dorește să facă parte din conducerea a trei instituții de învățământ din Băile Herculane, în timp ce altul râvnește la postul de director al Centrului Aurora, al Grădiniței Semenic și al Palatului Copiilor.

Candidații urmează să susțină proba de interviu în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie, urmând ca în 17 decembrie să fie validate rezultatele finale.

leader board 728 x 90 px