NEWS ALERT. Noul (vice)primar al orașului Bocșa, o surpriză de proporții! Face echipă cu Mirel Pascu!

Demisiile primarului Emanuel Dănilă și viceprimarului Cătălin Tatu au obligat la alegerea unui nou viceprimar și la organizarea unui nou scrutin pentru desemnarea viitorului edil-șef.

Consilierii locali bocșeni au formulat o singură propunere pentru ocuparea funcției de viceprimar. De viceprimar cu atribuții de primar! Social-democratul Mirel Pascu l-a propus pe liberalul Sorin Perian. Niciun alt consilier local nu a fost nominalizat pentru a conduce destinele orașului până la alegerea unui nou primar.

Perian a fost votat de majoritatea aleșilor locali și, astfel, preia șefia administrației publice locale.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

UPDATE, ora 17.08

Social-democrații au venit cu o nouă propunere, de data asta pentru delegarea atribuțiilor viceprimarului unui consilier local. Nominalizat: Mirel Patriciu Pascu. Fost primar al orașului, un om care cunoaște administrație publică, și jurist de meserie, au justificat colegii săi nominalizarea. Grupul PMP nu va participa la vot! Mirel Pascu a fost votat de majoritatea consilierilor locali, astfel că va prelua atribuțiile de viceprimar, urmând să facă tandem cu liberalul Perian, viceprimarul cu atribuții de primar!

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/