Intrarea în cartierul Pipirig din Caransebeș îngreunată de lucrările de canalizare și asfaltare

Șoferii caransebeșeni trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că circulația spre cel mai mare cartier al urbei se desfășoară anevoios.

Și asta pentru că Primăria Municipiului Caransebeș a început lucrările de reparații pe strada Tudor Vladimirescu, care leagă zona centrală de intrarea în cartierul Pipirig, dar și pentru că societatea Hidroconstrucția efectuează lucrările de introducere a rețelei de canalizare pe strada Ardealului.

În aceste condiții circulația spre cartierul Pipirig este deviată de la Colegiul CD Loga pe strada Cetății spre Biserica Penticostală, stânga spre Potocului cu ieșire pe mai multe străzi din cartierul Pipirig.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Astăzi a fost frezată și pregătită pentru asfaltare strada Tudor Vladimirescu. Am decopertat porțiunea afectată de la podețul de peste Potoc până la intersecția cu strada AI Cuza. Așteptăm oferta de la constructor pentru ca săptămâna viitoare să înceapă asfaltarea. Frezajul rezultat de pe strada Tudor Vladimirescu este pus pe str. A. I. Cuza și în mai multe locații pentru facilitarea accesului auto. Proiectul este cuprins în planul de asfaltări și reparații din acest an, iar fondurile sunt de la bugetul local”, ne-a declarat șeful Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare, Vasile Megan.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/