Primarul Miclău strică șmenurile imobiliare de la Herculane!

Intrat în conflict cu „băieții deștepți” care s-au servit din patrimoniul stațiunii de pe Valea Cernei care cum au dorit, Cristian Miclău anunță o nouă victorie: intabularea unui teren din zona ultracentrală!

„După numeroase demersuri, orașul Baile Herculane a reușit să intabuleze în domeniul privat al orașului un teren în suprafață de 2.254 mp aflat în zona ultracentrala a stațiunii. Chiar dacă acest teren a fost «vânat» de mai multe persoane, consider că în acest moment s-a făcut dreptate. În calitate de primar, începând cu anul 2016 mi-am propus niște obiective foarte clare pe care trebuie să le duc la bun sfârșit. Unul dintre obiective este reîntregirea  domeniului public și privat al orașului nostru. Spun reîntregire întrucât, zeci de ani, mulți primari nu au mișcat niciun deget în acest sens. Chiar daca nu am fost așa vocal în presă, am reușit să intabulăm multe străzi, terenuri, clădiri și să le punem în «siguranță» acolo unde le este locul, în domeniul public și privat al orașului”, a precizat primarul Miclău pentru expressdebanat.ro.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Aceste demersuri privind recuperarea patrimoniului înstrăinat în condiții mai mult decât suspecte și intabularea terenurilor respective, explică edilul-șef, reprezintă baza obținerii finanțărilor europene și demararea investițiilor în infrastructura orașului. „Această victorie reprezintă un pas important spre alte reușite administrative care vor conduce în mod sigur la crearea unui climat optim de atragere a fondurilor  europene,  atât în mediul privat, cât și în mediul administrativ. Vreau să asigur cetățenii orașului nostru că voi acționa mereu pentru și în interesul  comunității!”, a mai spus liberalul Cristian Miclău.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/