NEWS ALERT. Mașină în flăcări în cartierul Câlnic! [VIDEO]

Pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în cartierul reșițean Câlnic. O mașină, parcată în apropierea unei case, ardea ca o torță.

Un autoturism a fost cuprins de flăcări, în această după-amiază, în cartierul Câlnic. Mașina ardea cu flăcări violente în momentul în care a sosit echipajul pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin. Aceștia au intervenit în forță pentru a opri extinderea incendiului la gospodăriile din apropierea autoturismului, dar și pentru a evita producerea unei explozii.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele izbucnirii flăcărilor.

UPDATE, ora 15.25

„În jurul orei 14.44, pe str. Britca din Reșița (cartierul Câlnic) a izbucnit un incendiu la un autoturism care staționa. A intervenit de urgență un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Incendiul se pare că a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric și a afectat și o casă în apropierea căreia se afla autoturismul. Din cauza căldurii degajate, s-au spart geamurile, iar fațada a fost afectată de fumul dens degajat”, anunță Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU.