NEWS ALERT. La Zorlenţu Mare s-a oprit procesul electoral! Nu mai sunt buletine de vot! Se face turism electoral cu microbuzul! [UPDATE] [VIDEO]

Prezenţa la vot la ora aceasta este de 89,38%, peste 200 de persoane votând deja pe listele suplimentare!

Gazda unor scandaluri electorale recente, cu fiul primarului actual şi candidat al PNL la fotoliul de primar în prim-plan, Zorlenţu Mare apare pe lista localităților în care s-au înregistrat incidente electorale. Pus sub control judiciar, Marius Ișfan pare să fi fost prins mult prea târziu că instiga persoane să plătească diverşi cetăţeni pentru a-şi face vize de flotant în comună şi să-l voteze. În comună s-a votat atât de mult, încât la această oră votarea este oprită. Asta, pentru că Biroul Electoral al Secţiei de Votare a rămas fără buletine de vot!

La Zorlenţu Mare sunt pe listă 716 votanţi, dar la această oră au votat deja 640 de persoane, din care 208 persoane au votat pe listele suplimentare, ele neregăsindu-se pe listele permanente tocmai pentru că şi-au făcut de curând reşedinţa ori domiciliul în comună.

Biroul Electoral Judeţean a suplimentat cu 100 de buletine de vot numărul exemplarelor trimise BESV Zorlenţu Mare, dar la cum decurge votul este foarte posibil ca nici acestea să nu ajungă.

Mai ales că, pe surse, se susţine că Marius Işfan ar fi fost prins de poliţişti cu o listă de 400 de persoane asupra sa!

 

UPDATE ORA 17.30 Procesul electoral a fost întrerupt pentru a doua oară la Zorlenţu Mare!

Şi cele 100 de buletine de vot suplimentare trimise de Biroul Electoral Judeţean spre Zorlenţu Mare s-au epuizat, astfel că procesul electoral este oprit din nou în comună. Autorităţile trebuie să tipărească noi buletine de vot dacă vor ca procesul electoral să continue. La această oră, la Zorlenţu Mare au votat 101,25% dintre alegători, 240 de persoane votând pe listele suplimentare.

UPDATE ORA 18.20

La Zorlenţu Mare, deşi pe lista de alegători sunt 716 persoane, au votat deja 725 de alegători, 240 pe listele suplimentare, iar procesul de vot a fost oprit a doua oară, pentru că s-au terminat buletinele de vot. Instituţia Prefectului a mai trimis un ultim set de buletine de vot, dar, dacă vor mai fi necesare, trebuie neapărat tipărite altele. Şi la Zorlencior prezenţa la vot a trecut de 103 procente.