Ioan Popa, primarul Reșiței! Se cunosc primarii din Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă, Herculane și Oțelu Roșu!

Numărătorile paralele făcute de partide în secțiile de votare ne-au oferit primele rezultate. Neoficiale!

În comuna Copăcele a câștigat candidatul liberalilor, Ioan Șutac. La Vermeș rămâne în fotoliul de edil-șef Ion Iacob Damian. La Marga, social-democratul Nicolae Beg a învins cu un scor zdrobitor și mai stă patru ani la primărie. La Zăvoi va conduce primăria un liberal, Doru Cîrdei. La Ramna rămâne pe funcție Madga Ciurea, de la PNL. La Văliug a câștigat actualul primar, Sorin Blaga.

Adi Torma, noul primar al orașului Moldova Nouă!

Liberalul Torma a obținut după primele numărători neoficiale puțin peste 50 la sută din voturi, învingându-l pe social-democratul Matei Lupu.

Dumitru Ursu, victorie zdrobitoare!

La Oravița, candidatul PSD și-a surclasat contracandidații. Rămâne primar încă patru ani!

Borcean, în locul lui Vela!

La Caransebeș, liberalul Felix Borcean l-a învins pe Bebe Iova.

 

Mălăiescu a câștigat la Oțelu Roșu!

În orașul de pe Valea Bistrei mai sunt de numărat voturile din patru secții, dar e greu să se mai schimbe ceva. Luca Mălăiescu a învins-o pe liberala Magda Lungu.

Primăria comunei Berliște a fost câștigată de liberalul Nicolae Orăvicean. La Răcășdia rămâne liberalul Mirko Lechici, iar la Sasca Montană, Ion Poplicean. Aurel Jivan a mai câștigat un mandat la Ticvaniu Mare. La Măureni s-a impus liberalul Brian Filimon. Viorel Roșca de la PSD a câștigat la Brebu. La Băuțar în următorii patru ani va fi primar PSD: Romulus Barbescu. La Teregova a câștigat tot un social-democrat, Maria Damian. Tot PSD-ul a câștigat prin Ion Peia. Foroticul va avea primar PNL în următorii patru ani: Ionel Romînu. La Mehadia a câștigat liberalul Iancu Panduru. La Ezeriș a mai câștigat un mandat Ioan Rusu. La Târnova a câștigat actualul primar, Petru Fara.

Miclău, noul primar de la Herculane!

PNL a dat lovitura în stațiunea de pe Cerna. Liberalul de la organizația de tineret, Cristian Miclău, a câștigat Primăria Băile Herculane.

Popa, noul primar al Reșiței

La sediul PNL se sărbătorește deja. Mai sunt puține voturi de numărat, iar primele rezultate indică victoria liberalului!

Victorie zdrobitoare la Anina!

Gheorghe Românu a câștigat Primăria Anina pentru încă un mandat, cu un scor de peste 65 la sută!

La Lupac s-au confirmat calculele hârtiei, Marian Vlasici de la PNL câștigând încă un mandat de primar.

Emoții mari pentru Cismăneanțu!

Bocșa va fi administrată și în următorii patru ani tot de Eugen Cismăneanțu, de la PMP. Acesta l-a învins la doar câteva voturi pe liberalul Manu Dănilă.