NEWS ALERT. Femeie în stare critică după ce a fost mușcată de câini! A pierdut câțiva litri de sânge! [UPDATE]

explo 1000x200

Șocant! O femeie a fost mușcată de doi câini, însă rudele au chemat ambulanța abia după patru ore de hemoragie!

Mai mult, familia nu a declarat adevăratul motiv pentru care a chemat ambulanța, astfel că Poliția nu s-a putut sesiza în acest caz. Ce este și mai îngrijorător… nici cadrele medicale de la unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal din Caransebeș nu ar fi sesizat Poliția după ce și-au dat seama cu ce caz se confruntă!

Femeia în vârstă de 59 de ani, care are domiciliul în Reșița, a ajuns la Spitalul din Caransebeș cu multiple plăgi mușcate la ambele mâini, fracturi deschise și în stare de șoc traumatic hemoragic. Se pare că victima se afla într-unul din satele din zona Caransebeșului, când doi câini din ograda familiei au atacat-o. După ce i-au fost acordate primele îngrijiri, cadrele medicale au solicitat transferul victimei către Clinica Casa Austria de Chirurgie Plastică și Reparatorie din Timișoara, însă șansele femeii sunt destul de reduse.

Cazul a intrat în atenția Poliției Caraș-Severin, care cercetează împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Update, ora 17.40

Femeia de 59 de ani a fost victimă în casa fiicei sale din localitatea Sadova Veche. Cu domiciliul în Reșița, femeia se afla în vizită și, fiind singură acasă, în jurul orei 14.00, a încercat să-i dea de mâncare câinelui din curte, o rasă comună, în vârstă de 5 ani, care era legat. Din nefericire, câinele a atacat-o și a mușcat-o de ambele mâini. Femeia nu a cerut ajutor, reușind să scape din gura câinelui şi retrăgându-se în casă. Plină de sânge a găsit-o ginerele, care a venit de la lucru în jurul orei 17.45 și a sunat imediat la ambulanță.

Potrivit polițiștilor la Spitalul din Caransebeș, femeia a intrat în operație și i-a fost amputat antebrațul de la mâna stângă, după care, pentru că ar fi existat șansa să-i fie salvată de la tăiere cea de-a doua mână, medicii au decis trimiterea ei la o clinică de specialitate din Timișoara. Victima a fost operată în această dimineață și starea ei este stabilă.

În acest caz, polițiști au deschis un dosar penal din oficiu pentru vătămare corporală pentru proprietarul câinelui.

 

Foto arhivă: BZI