Scenariu de film! Bătaie în plină stradă în zona gării din Oravița!

Bătaie ziua în amiaza mare pe o stradă din zona gării orăvițene. O mașină a fost blocată în trafic, iar ce a urmat pare desprins din filme.

Vineri după-amiază, la ora 15.34, polițiștii au fost anunțați despre o bătaie în plin trafic pe o stradă din Oravița, chiar în fața gării. O mașină care circula regulamentar a fost blocată, iar din celălalt autoturism au coborât doi pasageri, unul dintre ei având un par în mână.

„Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că un autoturism care se deplasa din direcția gară către sediul Poliției de Frontieră a pătruns pe contrasens și a blocat un alt autoturism care se deplasa regulamentar. Din primul autoturism au coborât doi bărbați, care au fost identificați ulterior, unul de 44 de ani, altul de 22 de ani, ambii cu domiciliul în orașul Oravița, care au procedat la lovirea cu o bâtă a parbrizului autovehiculului ce se deplasa regulamentar și la lovirea pasagerului din acesta”, transmite Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

În mașina care circula regulamentar se aflau alți doi bărbați, unul de 54 de ani cu domiciliul în comuna Ciuchici, al doilea de 47 de ani, cu domiciliul în Oravița. Se pare că oamenii nu s-au lăsat mai prejos și au ripostat, astfel că incidentul s-a transformat într-o bătaie în toată regula.

Martorii incidentului spun că în mașina care a blocat traficul se aflau doi bărbați de etnie romă. Unul s-ar fi năpustit asupra pasagerului din celălalt autoturism, iar cel de-al doilea a sărit pe mașină cu bâta și a început să lovească parbrizul. Nici ceilalți doi bărbați, tot de etnie romă, n-ar fi coborât cu gânduri pașnice din mașina lor, fiind și ei, se pare, înarmați, astfel că loviturile au fost reciproce. Până să ajungă polițiștii la fața locului, cei în cauză s-au făcut nevăzuți, așa că oamenii legii au început cercetările pentru a-i identifica pe cei implicați în incident și în special pe cei care au declanșat conflictul.

Așa se face că cei doi bărbați de 44 și 22 de ani din Oravița au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, fiind prezentați astăzi judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ei sunt cercetați pentru împiedecarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, port fără drept de obiecte periculoase, distrugere, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice.

banner 1000 x 100 hd