Luminița Jivan: „Susțin cu toată convingerea propunerea de astăzi a Partidului Social Democrat”

explo 1000x200

Anunțul făcut în această după-amiază după CEx-ul PSD, prin care partidul și-a înaintat propunerea pentru funcția de premier în persoana europarlamentarului Viorica Dăncilă, a fost primit cu brațele deschise de Luminița Jivan.

Deputatul cărășean Luminița Jivan și-a exprimat susținerea față de Viorica Dăncilă la scurt timp după ce propunerea PSD pentru funcția de premier al României a fost făcută publică. Parlamentarul din Caraș-Severin este convins că Viorica Dăncilă este potrivită pentru a prelua șefia Guvernului, având, în opinia Luminiței Jivan, toate atributele necesare.

„Susțin cu toată convingerea propunerea de astăzi a Partidului Social Democrat pentru funcția de premier al României! Dedicarea doamnei Dăncilă și îndârjirea cu care duce la îndeplinire proiecte care vizează dezvoltarea comunității și apropierea de cetățeni o recomandă pentru funcția de prim-ministru al României”, anunță Luminița Jivan pe pagina sa de Facebook.

Deputatul speră ca prin această numire proiectele privind dezvoltarea României să intre în linie dreaptă, iar numeroasele controverse din Parlament să ia sfârșit. „Sper ca această nominalizare să calmeze spiritele, să pună capăt tensiunilor și să ducă România, în sfârșit, pe un făgaș de normalitate, astfel încât PSD să poată duce la îndeplinire programul promis cetățenilor care, în iarna lui 2016, ne-au oferit votul lor de încredere”.

Viorica Dăncilă este eurodeputat, membru al Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European. Din octombrie 2015 conduce Organizația Națională de Femei PSD.