NEWS ALERT. Dragoș Burileanu a fost găsit! Reșițeanul dispărut în Germania este în viață!

po 1000x100px (3)

Reșițeanul Dragoș Burileanu, dispărut de două săptămâni în Germania, a fost găsit, în urmă cu puțin timp, într-un mall din Hamburg, la peste 300 de kilometri distanță față de localitatea din care familia a primit ultimele semne de la el.

Dragoș Burileanu, tânărul de 29 de ani din Reșița pe care familia și prietenii îl caută disperați de două săptămâni, a fost găsit, în această seară, în Hamburg. Dragoș era într-un mall din oraș, într-un magazin de telefoane mobile. Așa a și reușit să ia legătura cu familia sa, prin intermediul conexiunii la internet a mobilelor din magazin. Întreaga zi, familia a încercat să mențină legătura cu el, până când un grup de prieteni a ajuns la mall-ul din Hamburg. Dragoș este extrem de slăbit, însă, la prima vedere, nu prezintă răni care să îi pună în pericol viața. Reșițeanul nu are asupra sa niciun document, astfel că este nevoie ca o rudă de gradul întâi să solicite eliberarea actelor la Consulatul din Berlin. În această noapte, Dragoș va rămâne la un grup de prieteni din capitala Germaniei, urmând ca, în cel mai scurt timp, după eliberarea noilor documente de identitate, să fie adus în țară. Fratele său, Marius Burileanu, a plecat deja spre Berlin pentru a-l ajuta pe Dragoș cu formalitățile.

Iubita lui Dragoș a fost la un pas de a-l găsi pe reșițean aseară, după ce acesta postase pe Facebook un mesaj potrivit căruia se afla în Gara Altona din Hamburg, însă tânăra nu a reușit să dea de urma lui în locul respectiv.

Familia lui Dragoș Burileanu nu a mai primit niciun semn de la el din data de 26 septembrie. Reșițeanului i s-au furat mașina, telefonul și documentele. Trist este că autoritățile din Germania nu au dat niciun semn de colaborare, deși prietenii și familia au încercat în repetate rânduri să alerteze autoritățile cu privire la dispariția sa. „Am fost la Poliție, unde mi s-a spus că fiind persoană majoră care nu este bolnavă, nu poate fi considerat ca dispărut. Am rugat să i se caute mașina furată, însă mi-au explicat că acest lucru nu-l poate face decât proprietarul mașinii”, declara fratele lui Dragoș, Marius Burileanu, în urmă cu doar câteva zile.

1000x200 dacus 02

Familia speră ca Dragoș să se recupereze cât mai rapid, iar atunci când starea îi va permite, să dezvăluie și misterul din spatele coșmarul prin care a trecut tânărul în ultimele două săptămâni.

CITEȘTE ȘI:

Reșițeanul Dragoș Burileanu, căutat cu disperare în Germania! A dispărut fără urmă, după ce i s-a furat mașina!

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px