Reșițeanul Dragoș Burileanu, căutat cu disperare în Germania! A dispărut fără urmă, după ce i s-a furat mașina!

1000x100 (4)

Familia și prietenii din Germania ai tânărului de 29 de ani s-au mobilizat, valorifică la maximum rețelele de socializare și stau pe capul autorităților române și germane pentru a-l găsi cât mai repede. Teafăr!

Dragoș Burileanu nu a mai dat niciun semn de viață de vineri, 30 septembrie. Acesta a anunțat atunci că i s-a furat mașina, un Opel Astra înmatriculat în România. Cu acte cu tot. Fratele său, Marius, povestește că Dragoș a plecat în 24 septembrie de la domiciliul său, dintr-o localitate din Landul Hessa, cu mașina la prietena sa, Cristina, care lucrează în Hamburg. În 26 septembrie s-a întors spre acasă. Seara, când a fost sunat de iubita sa, mai avea 100 de kilometri până să ajungă acasă. Se afla într-o benzinărie. A fost ultima conversație dintre cei doi. A doua zi, tot seara, a postat un mesaj pe o rețea de socializare cum că ajunsese în Essen și că i s-a furat mașina cu acte cu tot. Essen e o localitate aflată la vreo 300 de km depărtare de domiciliul lui Dragoș, astfel că se ridică o mulțime de întrebări. Toate sunt deocamdată fără răspuns.

Săptămâna trecută, marți sau miercuri, am aflat că a fost internat la o clinică din Essen, pe care a părăsit-o repede. Vineri, 29 septembrie, a fost interceptat pe Facebook de o cumnată de-a mea ce locuiește în Germania. Și-au dat întâlnire, în Essen, în fața unei societăți de asigurări, însă nu s-au întâlnit. Practic, vineri a dat ultimul semn de viață“, a povestit fratele lui Dragoș pentru colegii de la argument-cs.ro.

leader board 728 x 90 px

Marius Burileanu a plecat imediat în Germania să-și găsească fratele. „Am fost la poliție, unde mi s-a spus că fiind persoană majoră care nu este bolnavă, nu poate fi considerat ca dispărut. Am rugat să i se caute mașina furată, însă mi-au explicat că acest lucru nu-l poate face decât proprietarul mașinii. Am luat legătura cu Consulatul României din Bonn, unde am depus o scrisoare, m-au contactat și mi-au promis sprijinul. Am depus o sesizare și la Consulatul Germaniei din Timișoara, dar și la sediul Crucii Roșii din România. Nutrim speranța că lui Dragoș nu i s-a întâmplat nimic rău și că vom da de el“, a mărturisit fratele lui Dragoș.