NEWS ALERT. Descinderi la notarul implicat în șmenuri cu terenurile morților!

Procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, complicitate la înşelăciune, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi abuz în serviciu.

„Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că, începând cu primăvara anului 2013, au fost încheiate mai multe acte ce priveau vânzarea unor terenuri agricole de pe raza comunei Berzovia, judeţul Caraş-Severin, prin inducerea în eroare a persoanelor vătămate cu privire la situaţia juridică a acestora. Majoritatea actelor necesare vânzării, respectiv promisiuni de vânzare-cumpărare, procuri speciale, precum şi unele contracte de vânzare-cumpărare au fost întocmite la un notar public, cu sediul în localitatea Ramna, deşi vânzătorii, fie nu mai erau în viaţă, fie nu au fost prezenţi şi nu au semnat actele respective, acestea fiind semnate în fals de către alte persoane”, precizează procurorii.

Procurorii efectuează în aceste momente percheziţii în patru locaţii situate pe raza judeţului Caraş-Severin, printre care şi un sediu al unui birou notarial.

UPDATE

Din primele informații, notarul public vizat de oamenii legii este Kuky Wanda Keller, care are birou deschis în Ramna.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

Comments

  1. […] “Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că, începând cu primăvara anului 2013, au fost încheiate mai multe acte ce priveau vânzarea unor terenuri agricole de pe raza comunei Berzovia, judeţul Caraş-Severin, prin inducerea în eroare a persoanelor-vătămate cu privire la situaţia juridică a acestora. Majoritatea actelor necesare vânzării, respectiv promisiuni de vânzare-cumpărare, procuri speciale, precum şi Sursă știre […]

  2. Ana says:

    Tu vezi niște nori care acoperă un soare sau vezi un soare care iese printre niște nori?
    Ce-ar fi sa descoperi acum un curs exceptional si gratuit in care sa inveti rapid cum faci bani? Noi avem ceea ce-ti trebuie! Afla secretul cum faci bani!
    Acum este momentul sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! In plus, noi iti oferim si sistemul practic, testat, pas cu pas, pe care sa-l aplici si sa ajungi cat mai repede posibil la castiguri! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate,solicita detalii mai multe la adresa de email:corana22@yahoo.com