NEWS ALERT. Descinderi în forță ale mascaților printre cămătarii și interlopii care s-au răfuit în plină stradă! [UPDATE]

Înainte să se crape de ziuă, trupele de intervenții speciale ale Poliției din Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, i-au luat pe sus pe mai mulți membri ai lumii interlope care activează în Oravița și localitățile învecinate!

Mascații au descins în această dimineață în cel puțin șase locații, la persoane suspectate de cămătărie, șantaj și înșelăciune, tulburarea ordinii și liniștii publice, blocarea traficului, portul și folosirea de arme, precum și loviri și alte violențe.

CITEȘTE ȘI:

Scenariu de film! Bătaie în plină stradă în zona gării din Oravița!

Zilele trecute, mai exact vineri, în zona gării din Oravița a avut loc o reglare de conturi chiar în plină stradă, cu mașini blocate în trafic și o bătaie cruntă cu bâte.

Ora 14.15

După incidentul de vineri, 12 ianuarie, polițiștii au demarat cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de împiedecarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, port fără drept de obiecte periculoase, distrugere, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice. Oamenii legii au extins cercetările sub aspectul altor trei infracțiuni: șantaj, cămătărie și înșelăciune.

În cauză vor fi puse în aplicare 8 mandate de aducere la sediul Poliției în vederea audierilor.