NEWS ALERT. Descinderi de amploare la o grupare specializată în contrabanda cu țigări

Nu mai puțin de 21 de percheziţii domiciliare au loc la această oră pe raza județului Caraș-Severin pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări.

La ora 6 fix a acestei dimineți, mascații și poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorilor de la Crimă Organizată din Caraș-Severin, au descins la mai multe locații din județ având asupra lor mandate de perchetiție și aducere pentru 21 de persoane. Acțiunea vizează, după cum precizează Ermina Echert, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi  evaziune fiscală.

descinderi oravita 1 descinderi oravita 2

„Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Caraş-Severin vor proceda la audierea unui număr de 21 persoane, urmând ca faţă de suspecţi să fie dispuse măsurile legale după finalizarea audierilor. Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă. Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor DIICOT, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a mai precizat Ermina Echert.

tmc 640