Cuplurile de aur au suflat în lumânări!

Cele mai longevive cupluri reșițene au fost sărbătorite astăzi cu fast și multă voie bună la Casa Municipală din Reșița. La pragul de aur al căsniciei lor, bătrânii care definesc termenii de iubire și de familie au avut parte de un moment unic, numai pentru ei, care să le aducă aminte de ziua în care au spus „da”.

Bătrânii Reșiței au suflat pentru a 50-a oară în lumânări cu ocazia nunții de argint. Cuplurile reșițene, prezente astăzi la Casa Municipală, sărbătoresc un nou prag important al vieții și mai ales al căsniciei lor. Cu bagaje consistente adunate în cei 50 de ani împreună și cu urme vizibile lăsate de trecerea timpului, cuplurile prezente astăzi la Casa Municipală abia și-au putut stăpâni emoțiile.

Privind cu nostalgie la cele cinci decenii petrecute împreună mulți dintre ei au lăcrimat în fața oficialilor locali.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645937159136″]

Evenimentul, devenit deja tradiție la nivelul municipiului Reșița, a fost și astăzi încununat de mici atenții din partea primăriei. Cuplurile sărbătorite au fost felicitate și recompensate pentru longevitatea lor cu flori, diplome și o mică atenție materială care să le cinstească cei 50 de ani de aur.

„Este o zi importantă și pentru mine, pentru că astăzi avem posibilitatea de a ne cunoaște mai bine, de a afla o serie de aspecte din viața interesantă a acestor cupluri. Sunt oameni care au adus faimă acestui oraș, oameni care chiar au avut răspunderi în cadrul unor instituții importante ale județului și pentru care noi avem tot respectul”, a explicat primarul Mihai Stepanescu.