NEWS ALERT. Descinderi ale mascaților la „Bombardierul” din Glimboca! Se caută bani falsificați! (UPDATE)

Poliţiştii din Caraş-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, au descins la mai multe adrese din judeţ.

Percheziţiile sunt în desfăşurare la această oră. Printre persoanele vizate se află şi Nicolae Moraru, din Glimboca, zis „Bombardierul”. Acesta le este cunoscut oamenilor legii deoarece a mai fost judecat pentru trafic de droguri.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a confirmat informaţiile oferite de Express de Banat şi a dat amănunte despre acţiunea de astăzi. „La această orăsub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice efectuează 14 percheziţii domiciliare şi două percheziţii auto, în judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Dolj, la persoane bănuite că ar desfăşura activităţi ilegale de falsificare de documente şi punere în circulaţie de valută falsă”, a precizat Cecilia Dăneţ.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Timiş şi Dolj, cotrobăie la această oră casele unor persoane bănuite că ar desfăşura activităţi ilegale de falsificare de documente şi punere în circulaţie de valută falsă. Activitatea s-a desfăşurat cu sprijinul de specialitate al SRI.

UPDATE, ora 20.20

Nicolae Moraru, unul dintre cei vizaţi de acţiunea poliţiştilor cărăşeni, se plânge că este victima unui abuz. „Nu înţeleg ce vor de la mine de mă percheziționează atât de des. Ba caută droguri la mine, ba ţigări, ba bani falşi. Nu s-a găsit nimic la mine, nu am nicio legătură cu vrea reţea care se ocupă cu plasarea de bani falşi. E un abuz”, a declarat „Bombardierul” în exclusivitate pentru Express de Banat.

CITEŞTE ŞI:

„Pentru cinci vorbe, nu poți să te duci la puşcărie!”

Canabis cumpărat de poliţişti sub acoperire!

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!