„Pentru cinci vorbe, nu poți să te duci la puşcărie!”

1000x100 (1)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Acuzat de trafic de droguri, Nicolae Moraru, alias Bombardierul din Glimboca, îi acuză pe procurorii DIICOT că au fabricat un dosar pe numele său numai că să-l poată trimite în închisoare.

Aflat sub interdicţiile controlului judiciar, bărbatul cunoscut în special pentru ieşirile sale violente susţine în sala de judecată de la Tribunalul Caraş-Severin că nu are nicio legătură cu traficul de droguri, infracţiune pentru care e judecat. „Vreau să se facă dreptate! Sunt nevinovat! Pentru cinci vorbe, care sunt toate la fel în rechizitoriu, nu poţi să te duci la puşcărie!”, a afirmat Moraru în faţa instanţei.
Avocatul său, Cosmin Bolosin, a învederat Tribunalului Caraş-Severin faptul că cercetările penale privind infracţiuni cu violenţă comise de clientul său au încetat, Bombardierul având cazierul curat ca lacrima. „În cele două dosare în care e acuzat de lovire, părţile vătămate şi-au retras plângerile”, a explicat Bolosin. Instanţa a decis ca Nicolae Moraru să fie judecat în continuare sub control judiciar.

expressheadergeneral (1)
expresb 1000x100
1000 x 200 gif

Comments

  1. NEWS ALERT. Descinderi ale mascaților la „Bombardierul” din Glimboca! - Agenda Primarului says:

    […] „Pentru cinci vorbe, nu poți să te duci la puşcărie!” […]