Calificarea, ca şi rezolvată!

Banatul Caransebeş a câştigat clar, cu 3-1 pe seturi, manşa tur a Fazei I a Cupei României la volei masculin, cu Phoenix Şimleu Silvaniei.
Băieţii lui Pavel Craia s-au impus categoric în primul meci oficial al sezonului. Chiar dacă nu a fost un sec 3-0, aşa cum şi-ar fi dorit căpitanul Raul Oprişor, Banatul e foarte aproape de calificarea în faza a doua a competiţiei. În returul de peste o săptămână de la Şimleu Silvaniei, voleibaliştii caransebeşeni sunt obligaţi să câştige două seturi pentru a obţine calificarea, însă preşedintele Cristian Stepanescu şi toţi ceilalţi sunt convinşi că Banatul se va impune şi în deplasare.

„Meciurile de pregătire nu seamănă cu cele oficiale, puteam avea meciul mai uşor, dar relaxarea de la 2-0 ne-a costat un set. Suntem fericiţi şi mulţumiţi că am terminat acest meci cu bine, cu o victorie care ne dă şanse în meciul retur”, a spus Vânătoru, unul din cei mai buni oameni ai galben-albaştrilor. „Echipa noastră încă e cu bube, Raul Oprişor joacă deşi a suferit o ruptură, Fabian are probleme la cot, Nenad intră abia săptămâna viitoare, dar a ieşit bine. Mergem să câştigăm şi returul de la Şimleu şi să ne calificăm”, a declarat antrenorul Craia.