Calificarea, ca şi rezolvată!

Banatul Caransebeş a câştigat clar, cu 3-1 pe seturi, manşa tur a Fazei I a Cupei României la volei masculin, cu Phoenix Şimleu Silvaniei.
Băieţii lui Pavel Craia s-au impus categoric în primul meci oficial al sezonului. Chiar dacă nu a fost un sec 3-0, aşa cum şi-ar fi dorit căpitanul Raul Oprişor, Banatul e foarte aproape de calificarea în faza a doua a competiţiei. În returul de peste o săptămână de la Şimleu Silvaniei, voleibaliştii caransebeşeni sunt obligaţi să câştige două seturi pentru a obţine calificarea, însă preşedintele Cristian Stepanescu şi toţi ceilalţi sunt convinşi că Banatul se va impune şi în deplasare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648124767592″]

„Meciurile de pregătire nu seamănă cu cele oficiale, puteam avea meciul mai uşor, dar relaxarea de la 2-0 ne-a costat un set. Suntem fericiţi şi mulţumiţi că am terminat acest meci cu bine, cu o victorie care ne dă şanse în meciul retur”, a spus Vânătoru, unul din cei mai buni oameni ai galben-albaştrilor. „Echipa noastră încă e cu bube, Raul Oprişor joacă deşi a suferit o ruptură, Fabian are probleme la cot, Nenad intră abia săptămâna viitoare, dar a ieşit bine. Mergem să câştigăm şi returul de la Şimleu şi să ne calificăm”, a declarat antrenorul Craia.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648143895885″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648078459926″]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/