NEWS ALERT. Candidat la primărie, luat de Poliție! Prins cu șpagă electorală în plasă!

Marius Işfan, candidatul PNL pentru Primăria Zorlențu Mare, e anchetat la această oră la sediul IPJ Caraș-Severin pentru mită electorală! Proaspătul candidat liberal ar fi fost depistat de către poliţişti în timp ce racola pe bani cetăţeni cărora să le facă documente de reşedinţă în Zorlenţu Mare, pentru a putea vota acolo la alegerile de duminică!
Marius Işfan este audiat la Poliție alături de alte persoane. Asupra să se pare că s-au găsit bani și mai multe cărți de identitate, iar polițiștii au început să-i audieze pe cei implicați în această poveste. Rețeta cu vizele de reședință nu este nouă la Zorlențu Mare, acolo unde, în alegerile din 2012, chiar Express de Banat scria că participarea la vot a fost de 113 la sută (Referendum cu iz penal la Zorlenţu Mare).

Și în acest an electoral au existat semnale că se repetă povestea cu voturile exprimate de persoane din afara localității și, după cum se vede, Poliția a urmărit pas cu pas ce se întâmplă în comună. De precizat că Marius Işfan este fiul lui Viorel Ișfan, cel care și-a pierdut mandatul înainte de termen din cauza unei condamnări. Gurile rele spun că Marius Ișfan a acceptat să candideze pentru a șterge urmele unor nereguli petrecute de-a lungul celor trei mandate de primar ale tatălui său.
Şi contracandidatul său, Martin Cornea, a postat de mai multe ori pe Facebook că vizele de flotant pentru Zorlenţu Mare cresc cu viteza luminii şi că practica nu este una curată şi transparentă. Rămâne de văzut ce concluzie vor trage poliţiştii şi dacă Işfan va reuşi măcar să încheie campania electorală…