Campanie electorală pătată la Fârliug! Plângere la Poliție pentru mesaje amenințătoare!

Candidatul PMP îl acuză pe fostul primar al Fârliugului, candidat al PSD, că i-ar murdări cu vopsea, prin oamenii lui, afişele electorale şi că îi trimite mesaje de ameninţare!

Adriana Sărăor și-a găsit astăzi afişele electorale stropite cu vopsea. Mai exact, fiecare dintre ele, indiferent că era pus pe vitrina vreunui magazin, pe gard sau panoul destinat propagandei electorale, era însemnat cu o bulină roșie. Mesaj amenințător, în opinia candidatei PMP! Și asta, pentru că ea și echipa ei de consilieri ar fi primit și mesaje calomnioase în această campanie electorală prin SMS.

Cum distrugerea materialelor electorale este sancţionată de lege, Adriana Sărăor a sesizat Poliţia, arătând cu degetul spre contracandidaţii din PSD. Mai exact, spre oamenii fostului edil, Ioan Borduz, despre care spune că i-ar trimite şi mesaje de ameninţare: „Afişele au puncte roşii la mine pe piept. Primim mereu ameninţări pe SMS, agramat scrise! Eu sunt convinsă că Poliţia îşi va face treaba!”, spune candidatul PMP la Primăria Fârliug.

Cât îl priveşte pe contracandidatul său, Adriana Sărăor spune că „eu nici nu aş mai fi avut curajul să candidez! Dacă Înalta Curte a spus că eu nu mai pot fi primar, nu aş mai candida! Nu mă tem de ei, dar nu este frumos ceea ce fac. Să nu vă mai spun că şi-au făcut o grămadă de flotanţi, tocmai pentru a scoate câteva voturi în plus”, a mai spus Adriana Sărăor.

Borduz râde: „Păi eu am adus-o la primărie!”

Fostul primar râde efectiv de acuzaţiile aduse de contracandidata sa, o femeie pe care tot el ar fi adus-o la Primăria Fârliug, numind-o secretar interimar. „În urmă cu câteva zile, nişte maşini cu piatră umpleau gropile din străzile din Fârliug. Au văzut că oamenii mă apreciază, au sunat la 112 să reclame că se plombează străzile. Se face ceva bun la tine în sat şi tu ceri să se oprească! Apoi spune că i-am vopsit afişele!”, s-a amuzat Borduz. Fostul primar susține că el nu a făcut niciodată campanie electorală murdară şi că nici n-are nevoie de asemenea acţiuni. „Eu mi-am făcut campania electorală în cei 11 ani şi jumătate de mandat!”, adaugă Borduz!