Ioan Popa, noul primar al Reșiței!

Sondajele de opinie arată astăzi, în ultima zi de campanie electorală, că Ioan Popa, candidatul PNL, se bucură de încrederea celor mai mulți dintre reșițenii care se vor prezenta duminică, 5 iunie, la secțiile de votare pentru a-și desemna primarul pentru următorii patru ani!

Creator a două branduri se mare succes, Monte Banato și Ponton Casa Baraj, omul de afaceri Ioan Popa, Nelu Popa, așa cum îl cunosc reșițenii, și-a prezentat timp de 30 de zile programul electoral, proiectele concrete pe care le are pentru ca Reșița să redevină un brand la nivel mondial. Așa cum a fost odinioară, când numele orașului de pe Bârzava era cunoscut pe întreg mapamondul datorită oțelului turnat în furnalele din Banatul de Munte sau motoarelor care au echipat hidrocentralele și cele mai mari nave ce au traversat oceanele. Deschiderea Reșiței pe care o propune Ioan Popa este exact ceea ce-și doresc cetățenii municipiului, drept dovadă și cifrele care confirmă numele primarului Reșiței pentru următorii patru ani!

Ioan Popa își încheie campania electorală cu un mesaj pe care l-a adresat reșițenilor:

„Campania electorală este aproape gata. O campanie în care principalul obiectiv a fost să aflu direct de la oameni ce-i doare. Să aflu cu ce se confruntă zi de zi. Să le aflu nemulțumirile și așteptările. În ultimele 3 săptămâni am luat la pas Reșița-n lung și-n lat, din Govândari până în Marginea și  Muncitoresc, am fost în satele aparținătoare Reșiței, la Secu, Cuptoare, Doman, Câlnic, Moniom, Țerova, inclusiv în  zonele mărginașe de care unii se feresc, cum e Mociur sau Dealul Crucii.

În aceste 3 săptămâni mi s-a confirmat ceea ce știam despre problemele din fiecare zonă. Dar în urma vizitelor mele am descoperit și probleme de care inițial nu știam. Vestea bună pe care trebuie să o știe fiecare cetățean al Reșiței este că toate problemele au soluții!

De-a lungul anilor în care m-am ocupat de afaceri am avut tot felul de probleme și provocări, și mari, și mici, de la probleme financiare până la probleme tehnice. Și prosperitatea pe care am atins-o ulterior a venit în urma rezolvării acestor probleme. Dar ce au în comun rezolvarea problemelor mele cu Reșița? Și răspunsul este simplu: implicare, dedicare și o echipă bună.

Reșița are la momentul actual multe dificultăți, pe toate planurile, dar prin implicarea și devotamentul total al meu,  al echipei mele și nu în ultimul rând al  domnului Marcel Vela, acest oraș poate fi schimbat în bine. Împreună putem să facem pasul cu succes de la probleme la prosperitate și la un trai de viață mai bun pentru cetățenii acestui oraș frumos.  

Putem avea un oraș DESCHIS! Deschis investitorilor, deschis transparenței, deschis prosperității și mai ales deschis bunului simț și decenței!

Împreună și numai împreună putem Deschide Reșița!

 

Ioan Popa, candidat PNL la Primăria Reșiței