NEWS ALERT! Bărbat electrocutat la pescuit, adus în stare gravă la Spitalul din Caransebeș

Ambulanța a adus în urmă cu doar câteva ore un caransebeșean cu arsuri pe 40 % din suprafața corpului, în stare foarte gravă. Se pare că bărbatul s-a electrocutat în timp ce era la pescuit pe una dintre bălțile din zona Caransebeșului.

Din primele cercetări pescarul a atins firele de înaltă tensiune în momentul în care a întins firul cu undița pentru a-l arunca în apă. Curentul a intrat prin mână și s-a ieșit prin a doua mână, ne precizează surse din cadrul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș:

Bărbatul cu vârstă de 36 de ani a fost adus cu Ambulanța SMURD în jurul orei 16.30 la UPU Caransebeș în stare gravă, cu arsuri pe 40 % din suprafața corpului. Are arsuri pe căile respiratorii, pe față, gât, torace, pe membrele superioare, membrul inferior stâng complet și pe coapsa membrului inferior drept. Pacientul este intubat și este internat pe secția de ATI, însă medicii specialiști au solicitat sprijinul Spitalului Județean din Timișoara pentru a-l transfera la Casa Austria”, precizează surse din cadrul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

leader board 728 x 90 px

Bărbat s-a electrocutat în timp ce pescuia într-un râu din apropierea unui podeț de cale ferată situat în zona haltei Păltiniș, după ce a atins cu undița firul de contact. Au fost alertați polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Caransebeș care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.