NEWS ALERT. Bărbat de 27 de ani, înecat în ștrandul Sara’s Sons din Băile Herculane!

Tragedie în această seară într-unul din cele mai aglomerate ștranduri din stațiunea de pe Valea Cernei! Un tânăr din Mehedinți a fost resuscitat minute bune de medicii de pe Ambulanță, însă nu a mai putut fi readus la viață!

Aflat cu familia la Băile Herculane, la ștrandul Sara’s Sons, tânărul de 27 de ani din localitatea Ilovăț, județul Mehedinți, a fost găsit pe fundul unuia din cele trei bazine de oamenii veniți să se răcorească. A fost scos imediat și s-a sunat la 112. Echipajul de pe Ambulanță a încercat să-l resusciteze aproape o oră, conform procedurilor standard, dar, în ciuda eforturilor, a trebuit să declare decesul.

UPDATE, ora 19.50

leader board 728 x 90 px

Apelul la 112 s-a dat imediat după ora 18.00. Din primele informații, tragedia s-a petrecut în bazinul mare al complexului Sara’s Sons. Tânărul ar fi fost scos din apă de salvamarul ștrandului, dar nu mai avea semne vitale. Timpul scurt al intervenției salvamarului sugerează mai degrabă varianta unui infarct, dar adevărata cauză a decesului va fi stabilită în cursul zilei de mâine de medicii legiști. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

 

Foto> amfostacolo.ro