NEWS ALERT. Omul de afaceri caransebeșean înecat în Barajul Poiana Ruscă a fost găsit după 12 zile!

Trupul neînsuflețit al lui Marian Văcărescu, patronul Pensiunii Natalia din Caransebeș, a ieșit singur la suprafață, fiind observat în urmă cu jumătate de oră pe luciul apei. Oamenii legii sunt așteptați la fața locului!

Văcărescu și-a pierdut viața în după-amiaza zilei de 19 iulie, în apele barajului Poiana Ruscă, în timp ce se afla la pescuit cu trei prieteni. La un moment dat, barca s-a răsturnat. Pescarii au încercat să o întoarcă, dar eforturile lor au fost în zadar. Sleit de puteri și speriat după ce barca s-a scufundat, omul de afaceri a fost înghițit de apa foarte rece. Cel mai probabil, din cauza unui stop cardiac, acesta fiind cunoscut cu probleme de sănătate. Ceilalți trei au reușit să se salveze, dar pentru amicul lor nu s-a mai putut face nimic.

Trupul lui Marian Văcărescu a fost căutat cu ajutorul scafandrilor, însă fără vreun rezultat, apa fiind foarte rece, iar vizibilitatea aproape de zero. În urmă cu jumătate de oră s-a primit un apel la 112 prin care s-a anunțat că pe apa barajului Poiana Ruscă plutește trupul unui bărbat decedat. Cadavrul omului de afaceri de 40 de ani a fost observat plutind pe apă chiar de un pescar, prieten de-al acestuia. În cursul zilei de ieri, cadavrul fusese căutat cu ajutorul unui câine special antrenat pentru a găsi cadavre sub apă, însă fără rezultat.

CITEȘTE ȘI:

TRAGEDIE. Cunoscut om de afaceri din Caransebeș, înecat în barajul de la Poiana Ruscă!

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!

banner 1000 x 100 hd