News Alert! Accident pe DN 6. Un tir și două microbuze implicate

explo 1000x200

Un accident s-a produs în jurul orei 12.30 la Km 469, între Jupa și Constantin Daicoviciu pe sensul de mers către Lugoj. Au fost implicate trei autovehicule, două microbuze şi un autotren înmatriculat în Turcia, soldat cu rănirea gravă a unui pasager.

Se pare că șoferul unui microbuz a intrat în depășire fără să se asigure astfel că a intrat în coliziune cu un tir, care a reușit să evite un impact frontal. În urma coliziunii microbuzul de persoane s-a ciocnit și de un alt microbuz care circula regulamentar. La faţa locului a sosit de urgenţă un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Caransebeş, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, alături de poliţiştii de la Rutieră.

În urma accidentului o persoană, aflată în unul dintre microbuze a rămas încarcerată, fiind grav rănită, astfel că a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Alte două persoane, din cel de-al doilea microbuz au fost rănite uşor. În prezent în zonă se circulă dirijat doar pe un singur sens.