Guvernul Orban a schimbat conducerea în Piața Gugulanilor

Guvernul liberal a corectat modul în care au fost evitate concursurile pentru angajarea în funcțiile publice, prin schema detașării de la privat la stat, oprind practic aceste detașări. Decizia face zeci de victime la Caransebeș, unii dintre angajați fiind chiar cu funcții de conducere, așa cum este Ioan Ursulescu, managerul Serviciului Piața Gugulanilor.

Ion Ursulescu a fost numit de către primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, manager la Piața Gugulanilor în august 2018 printr-o detașare de la un SRL, pentru a supraveghea banul public care circulă în această instituție subordonată, singura care este profitabilă în întreaga Primărie și care își poate susține propriile investiții din fonduri proprii. Una dintre sarcinile date de Felix Borcean lui Ion Ursulescu a fost de urgentare a procedurilor de deschidere a halei de lactate din Piața Gugulanilor, însă nici până astăzi acest lucru nu s-a întâmplat. Piața Gugulanilor este în prezent condusă de fosta șefă, Luminița Verdeș, care în perioada lui Ion Ursulescu a ocupat funcția de șef birou.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență a Guvernului de corectare a OUG 114, Guvernul a decis să interzică cumulul pensie-salariu în sistemul bugetar și să interzică detașările, astfel că numai în municipiul Caransebeș au avut de suferit câțiva zeci de angajați care au fost detașați de la SRL-uri la instituțiile subordonate Primăriei Caransebeș.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/