NEWS ALERT. Accident cu 6 victime la intrare în Slatina Timiș! S-a activat planul roșu de intervenție! [UPDATE]

O ciocnire între două mașini s-a soldat cu 6 victime la intrare în Slatina Timiș. Un șofer din Mehedinți nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă periculoasă a ajuns pe contrasens.

În această dimineață, la intrare în Slatina Timiș, s-a produs un accident rutier soldat cu 6 victime. Un șofer de 65 de ani din Mehedinți nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă periculoasă, semnalizată corespunzător, a pătruns pe contrasens, acolo unde s-a ciocnit cu un autoturism cu numere de Caraș-Severin.

accident-slatina-timis-1

În urma impactului, 4 persoane din mașina de Mehedinți și 2 din celălalt autoturism au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Municipal din Caransebeș. Cele 6 victime sunt conștiente, fiind supuse unor investigații amănunțite. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

accident-slatina-timis-2

UPDATE, ora 13.10

Din cauza numărului mare de victime rezultat în urma accidentului de la Slatina Timiș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin a activat planul roșu de intervenție. „Astfel, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi patru ambulanţe SAJ. Forţele de intervenţie ale pompierilor militari au acţionat pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor PSI. Nici una dintre persoanele implicate în accident nu a necesitat descarcerare. Toate victimele au fost transportate la Spitalul din Caransebeş”, informează ISU Caraș-Severin.     

accident-slatina-timis-3

banner 1000 x 100 hd