BREAKING NEWS. Culturi de cannabis în Caraș-Severin!

Raiul cultivatorilor de cannabis, descoperit în apropierea unei comune din Caraș-Severin! Oamenii legii au descins astăzi în trei locații la domiciliile unor persoane bănuite că s-ar fi ocupat cu astfel de activități.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Caraș-Severin și procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit culturi de cannabis în județul Caraș-Severin, în zona comunei Lăpușnicu Mare. În această dimineață au fost efectuate 3 percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar fi practicat o altfel de agricultură.

foto-cannabis-4

leader board 728 x 90 px

În urma percheziţiilor, au fost depistate culturi ilicite de droguri, fragmente de frunze mărunțite și instrumente necesare prelucrării acestora, în vederea consumului sau distribuirii. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto-cannabis-2

La activităţi au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă.