NEWS ALERT. A murit de ziua ei! Încă o tragedie pe șoselele din Caraș-Severin! [UPDATE]

Încă o viață piere pe drumurile din Caraș-Severin! Un apel la 112 a anunțat astăzi o nouă tragedie provocată pe șosea! 

Accidentele mortale se țin lanț, în ultimele zile, pe șoselele din Caraș-Severin. Încă o viață a fost curmată astăzi, de această dată pe Drumul Național 58, între Carașova și Nermed. Un șofer care circula din direcția Anina spre Reșița a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu o autoutilitară Mercedes.

În accident au fost implicate 4 persoane, dintre care una a rămas încarcerată și a decedat. Din primele date se pare că ar fi vorba despre o femeie de aproximativ 50 de ani, posibil chiar rudă a șoferului, care astăzi și-ar fi aniversat ziua de naștere. O altă victimă a ajuns pe mâna medicilor, dar nu se știe încă starea în care se află. Celelalte două persoane sunt în stare bună.

Ora 19.00

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, două persoane au fost rănite ușor în urma impactului. Autoturismul care a intrat pe contrasens era condus de un tânăr de 25 de ani din Reșița, cauza probabilă fiind neadaptarea vitezei în curbă.

„Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe D.N. 58, dinspre Carașova spre Reșița. La km 51+460 de metri, într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, bărbatul nu ar fi adaptat viteza, a derapat și a lovit cu partea stângă-spate un autoturism care circula regulamentar din sens opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 de ani, din Anina. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei pe locul din stânga-spate în autoturismul condus de bărbatul de 25 de ani și rănirea ușoară a altor două persoane, cele din urmă fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Circulația rutieră în zonă este blocată pe ambele sensuri.