Cea mai sexy artistă din showbizul românesc s-a dezlănțuit la Zilele orașului Anina! [FOTO]

explo 1000x200

Anna Lesko și cele două dansatoare ale ei au aprins imaginația multora dintre cei prezenți la sărbătoarea fostului oraș minier. Petrecerea a continuat pe ritmuri de folclor autentic.

Artista de dincolo de Prut a cântat până la urmă pentru cetățenii Aninei, după ce, în urmă cu câțiva ani, concertul divei fusese anulat din cauza ploii. Primarul Gheorghe Românu a ținut cont de acest aspect, de numărul mare de fani pe care frumoasa moldoveancă îi are în oraș și a făcut tot posibilul ca Anna să cânte live pentru aceștia.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157684652575904″]

Sărbătoarea orașului a fost deschisă anul acesta de Cristian Goaie, un tânăr care a impresionat la XFactor. Repertoriul bine ales, satisfăcând gusturi dintre cele mai diversificate, și interpretarea foarte bună au captat treptat interesul tot mai multor anineni, astfel că Anna Lesko a fost întâmpinată de o asistență numeroasă. Iar diva nu a dezamăgit. Anna a făcut un adevărat show, a cântat, a schimbat mai multe costumații, una mai sexy ca alta, și a dansat alături de alte două tinere ca într-un veritabil cabaret.

Duminică seară pe scenă au urcat mai multe ansambluri folclorice, peste 200 de artiști, punctul de maximă atracție fiind recitalul Angelicăi și Niculinei Stoican. Pentru miezul nopții, organizatorii, Primăria, Consiliul Local Anina și Casa Orășenească de Cultură, au pregătit un spectaculos foc de artificii.