NEWS ALERT. A doua cultură de cannabis descoperită de DIICOT în numai trei zile!

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Caraș – Severin și ofiţeri ai Direcției Operațiuni Speciale din IGPR, sub coordonarea DIICOT, au descoperit astăzi o nouă cultură de cannabis, după cea de acum trei zile, de la Lăpușnicu Mare.

Oamenii legii au efectuat trei percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de cultivarea ilicită de droguri. „În urma percheziţiilor a fost depistată o cultură ilicită de droguri de mici dimensiuni și o armă deținută ilegal. Au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unei persoane”, a precizat Cecilia Dăneț, reprezentantul IPJ Caraș-Severin.

La activităţi au participat polițiști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă și Direcției Operațiuni Speciale.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI:

BREAKING NEWS. Culturi de cannabis în Caraș-Severin!

12 kg de cannabis, recoltate de DIICOT de la Lăpușnicu Mare! [VIDEO]