Nereguli pe șantierele CJT de la Moșnița Nouă și Dumbrăvița. Cristian Moș: „Nu vreau să accept să se mai lucreze în dulcele stil clasic”

Vicepreședintele CJ Timiș Cristian Moș se declară nemulțumit de șantierele consiliului județean de la Moșnița Nouă și Dumbrăvița. Într-o vizită pe teren, usr-istul spune că a găsit zone prost semnalizate, lucrări neprotejate sau porțiuni care nu au legătură cu ceea ce este prevăzut în proiect. 

Nemulțumirea lui Cristian Moș vizează lucrările finanțate de administrația județeană la drumurile din Moșnița Nouă și Dumbrăvița.

„Am găsit zone prost semnalizate, lucrări neprotejate, porțiuni din lucrări care încă nu seamănă cu ceea ce se cere în proiect. Din funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Timiș, responsabil de drumurile județului, nu vreau să accept să se mai lucreze în dulcele stil clasic. Am cerut de urgență remedierea neregulilor legate de indicatoarele temporare, semnalizarea șantierelor și organizarea de șantier. Totodată le-am cerut constructorilor să-și adapteze programul de lucru astfel încât în timpul orelor de vârf, când timișenii se deplasează spre și dinspre serviciu, circulația utilajelor grele să nu încetinească și mai mult traficul care este oricum afectat în această perioadă.”, a spus Cristian Moș.

celtic transilvania 1000x100px

Vicepreședintele CJT îi invită pe șoferii sau locuitorii județului care identifică probleme în desfășurarea lucrărilor organizate în Timiș să îl sesizeze.

„Știu că orice șantier produce, temporar, unele neplăceri – e firesc – dar asta nu înseamnă că nu trebuie să facem tot ce ne stă în puteri ca ele să fie cât mai ușor de suportat de către voi, beneficiarii. Voi continua să verific șantierele din județ cu maximă seriozitate. Ca de fiecare dată, vă rog și pe voi: dacă semnalați orice neregulă pe drumurile județene, să mi-o comunicați printr-un mesaj în online.”, a spus Moș.

banner maxagro