„Nenorocirea are un singur nume: PNL! Fenomenale tupeul și dezinformarea cu care liberalii îi sfidează pe români!”

Matei Suciu, deputat PSD de Timiş, a ieşit hotărât la atac la adresa guvernării Partidului Naţional Liberal. Într-o postare pe o reţea de socializare, deputatul a făcut praf actuala guvernare, acuzând-o că a crescut datoria publică în două luni cu 12 miliarde de lei pe lună, într-un ritm de aproape 5 ori mai alert decât PSD.

„Nenorocirea are un singur nume: PNL. Fenomenale tupeul și dezinformarea cu care liberalii îi sfidează pe români! Trec peste ideea ipocrită a premierului balalaică, de muncă în exces la Guvern (cică se muncește 16 ore pe zi. Serios? Încălcându-se flagrant Codul Muncii? Pe funcționarii ăia ținuți peste program, fără ore suplimentare, cine-i apără de fărădelegea asta evidentă?) și-i transmit așa: matematica nu minte niciodată. «Nenorocirile lăsate de PSD» se transcriu astfel: Guvernarea PSD a crescut datoria publică, în 34 de luni, cu 2,6 miliarde de lei pe lună, pe când Guvernul Balalaică a crescut-o, în 2 luni, cu 12 miliarde lei pe lună. Și mai… matematic, liberalilor: PNL crește datoria publică într-un ritm de aproape 5 ori mai mare decât PSD! Pe cifre oficiale. Alea n-au citit Pinocchio. Deci, cum? Ne văităm ca babele, mințind de fapt cu nerușinare? Poporul ăsta știe și matematică, și politică. Spre ghinionul vostru, și economie”, exclamă Matei Suciu.

Deputatul continuă atacul la adresa liberarilor spunând că dezinformarea va fi plătită la vot.

„Strategia mârșavă de supunere totală a țării și îndatorare criminală nu va trece de presupusa naivitate a românilor. Motivul e simplu: românii nu sunt naivi. Torpilarea insistentă cu dezinformări ordinare va da greș, căci așa se întâmplă întotdeauna când adevărul e batjocorit. Votul chiar e mai tare decât glonțul”, încheie deputatul PSD.