Nelu Popa plătește prețul prostiei omenești! S-a distrus un hotel pentru câteva kilograme de cupru!

A fost cândva neîncăpător, e situat într-un loc de poveste, pe malul Lacului Secu, la umbra pădurii, dar a ajuns astăzi o ruină, un focar de infecție!

Primarul Reșiței a anunțat că va aloca bani pentru schimbarea acoperișului Hotelului Constructorul, de la Secu, astfel încât ceea ce a mai rămas din clădire să fie conservat până când va fi gata proiectul de reabilitare totală a acesteia. Municipalitatea a intrat în posesia imobilului la finele anului trecut, când proprietarul, o firmă din Brașov, a considerat că e mai oportun să-l doneze decât să plătească impozite majorate cu 500 la sută, așa cum propusese primarul Nelu Popa și cum aprobaseră consilierii locali. 

Din fostul hotel n-au mai rămas decât zidurile. În rest, totul e distrus. S-a furat absolut tot. S-a săpat și s-au dărâmat petereți doar pentru a fi smulse cablurile de cupru! Mai mult decât atât, astăzi, „Constructorul” e o ghenă de gunoi, se aruncă aici saci cu moloz, resturi menajere și chiar animale moarte. E dovadă vie a prostiei omenești!

„E vorba despre și despre un teren de 3.600 de metri pătrați, nu doar de fostul Hotel Constructorul. E adevărat, în stadiul în care e el acum. E un loc foarte frumos, eu îl țin minte de pe vremea când era funcțional. Acoperim clădirea, o protejăm și putem să ne gândim la investiții acolo”, a spus primarul Reșiței.