Nelu Popa le mulțumește reșițenilor pentru răbdare și încredere. Încă 700.000 de euro, direcționați spre educație!

La mai puțin de o lună de la vestea că Liceul Teologic Baptist se va bucura de o investiție de 3,7 milioane de lei, o altă unitate de învățământ din Reșița se înscrie pe lista celor care se vor schimba la față cu ajutorul fondurilor europene.

Contractul pentru reabilitarea căminului de la Colegiul Economic al Banatului Montan a fost semnat astăzi de primarul Nelu Popa. Așa cum promitea la începutul lunii octombrie, edilul-șef al Reșiței a continuat seria de proiecte câștigate pentru unitățile de învățământ din Reșița.

După Liceul Teoretic „Traian Vuia”, Colegiul Național „Traian Lalescu”, Colegiul Național „Mircea Eliade” și Liceul Teologic Baptist, peste 3,2 milioane de lei vor fi direcționați spre căminul Colegiului Economic, bani obținuți prin ADR Vest, la fel ca în cazul celorlalte unități de învățământ. Nelu Popa promite că veștile bune vor continua să apară, mulțumindu-le totodată reșițenilor pentru răbdare și încredere.

„Mereu am susținut ideea concentrării eforturilor pentru obținerea de fonduri europene, iar rezultatele continuă să apară: am semnat finanțarea pentru căminul Liceului Economic din Reşița, în valoare de 700.000 de euro. Veşti bune privind finanțările externe vor mai veni şi în acest context vreau să le mulțumesc reşițenilor pentru răbdare şi încrederea că suntem pe direcția corectă!”, este mesajul transmis de primarul Nelu Popa.

CITEȘTE ȘI: 3,7 milioane de lei pentru Liceul Teologic Baptist din Reșița