Nelu Popa: „L-am abandonat pe Romeo Dunca! L-am avertizat că este o luptă care te umple de venin!”

A garantat pentru el în campania electorală și a spus că-l va învăța administrație publică, dar s-a săturat în mai puțin de un an să-și răcească gura de pomană și l-a lăsat să facă doar ce dorește!

Pe Romeo Dunca, Nelu Popa l-a făcut președinte de Consiliu Județean. Tot primarul Reșiței spunea că va face echipă cu milionarul de la Timișoara și că-l va ajuta să dezvolte Caraș-Severinul. De ceva vreme însă, buni prieteni în afara administrației publice și politicii, Nelu Popa și Romeo Dunca n-au mai fost văzuți împreună în cadru oficial. Și asta nu e deloc întâmplător. Pur și simplu, edilul-șef al Reșiței s-a săturat și l-a lăsat pe președintele Dunca pe cont propriu. Eu cred că Romeo Dunca este binevenit în politică și în administrația județului Caraș-Severin. Numai că Romeo Dunca a pornit o luptă cu trecutul Consiliului Județean și eu l-am avertizat că este o luptă care te umple de venin și te consumă intern. I-am spus că ar fi mai bine să se focuseze pe viitor. La un moment dat, a lăsat-o mai moale, dar unii dintre cei pe care i-a atacat s-au simțit atacați și au considerat că e bine să contraatace. La un moment dat, l-am abandonat pe Romeo Dunca și i-am zis să facă așa cum crede!”, a detaliat Nelu Popa pentru expressdebanat.ro.

În calitatea sa de șef al județului, Romeo Dunca a deschis conflicte cu toată lumea, trecând în plan secund proiectele de dezvoltare a județului, așa cum a remarcat și Nelu Popa. Aproape la fiecare ieșire în spațiul public, președintele CJ a vorbit despre senatorul PSD Ion Mocioalcă. A exagerat, consideră primarul Reșiței: Sfatul meu pentru ambii este să o lase baltă și să încerce să se gândească la binele și la bunăstarea celor care ne-au legitimat să le apărăm interesul. Să îngroape toți securile! Fiecare cu bucătăria lui! Dacă la începutul mandatului lui Romeo Dunca am avut o atitudine proactivă și am încercat să-i dau cât mai mult din experiența mea, astfel încât să câștige timp și să ardă câteva etape, acum sunt în faza în care dacă îmi solicită opinia i-o dau cu mare plăcere, dar doar dacă mi-o solicită!”