Nelu Popa își cere scuze în numele PNL! „Am pierdut votul a peste 7.000 de reșițeni!”

Votul de ieri, de la alegerile generale, a confirmat încă o dată că reșițenii l-au votat în procent foarte mare în 27 septembrie pe omul Nelu Popa, nu pe liberalul Nelu Popa!

PNL s-a păcălit atunci când s-a bazat pe voturile din Reșița, voturi care s-au dovedit a fi ale primarului Popa, nu ale partidului. Practic, succesul partidului de la locale era de fapt succesul lui Nelu Popa. Iar asta s-a confirmat duminică. PNL n-a reușit să vină în fața reșițenilor cu candidați de valoarea și care se să bucure de încrederea edilului din Reșița. Față de cele 75 de procente ale lui Popa de la alegerile locale, acum PNL a obținut 34,9 la sută la Camera Deputaților, respectiv 36,7 la sută la Senat. Mult, mult sub ceea ce se visa în PNL.

„Peste 14.000 de reșițeni mi-au acordat încrederea lor la alegerile locale! Un procent de 74,5% din numarul de voturi exprimate! Pentru consilierii locali PNL au votat atunci 12.000 de concetățeni! Ieri, la alegerile parlamentare, PNL Reșița a acumulat cca 5.000 de voturi, însemnând cca 35% din total. Celor peste 7.000 de reșițeni al căror vot l-am pierdut în acest exercițiu electoral, le cer scuze în numele partidului pentru incapacitatea de a le dovedi buna noastră credință! Le mulțumesc celor care nu m-au abandonat și care, în ciuda vremurilor grele pe care le trăim, au fost alături de noi! Mergem înainte cu curaj și determinare!”, a comentat Nelu Popa.